Nyt fra formanden.

Hermed velkommen til en ny sæson i jagtforeningen.

Det er vort håb, at du vil gøre brug af en eller flere af aktiviteterne og husk, at vi altid er åbne overfor nye ideer og tiltag.

Året 2015 har generelt været et tilfredsstillende år for foreningen.

Der har været en lille smule afmatning på træningsskydningerne, specielt i foråret. – Det er så til gengæld blevet opvejet af god tilslutning til ny-jægerarrangementerne. Vi holder status quo mht. medlems-tallet. ( Ca. 180) , og økonomien er stadig sund og stærk.

Vi fortsætter med at have fokus på ny-jægerne, men som noget nyt, retter vi også fokus på seniorerne, idet vi i år tilbyder specielle skyde-arrangementer for denne gruppe. – ( se programmet maj, juni og august. ) – Tag en jagtkammerat, dit konsortium eller dele heraf med, og kom ud og skyd i ” fred og ro ”

Som noget nyt har vi fået vores egen hjemmeside : www.bojf.dk Det betyder også, at dette aktivitetsprogram er det sidste, der bliversendt ud med posten. For fremtiden må du holde dig underrettet påvor hjemmeside eller i Jæger under foreningsmeddelelser kreds 3.

Skulle du have spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte bestyrelsen.

Endnu engang velkommen til jagtforeningens aktiviteter. Vi glæder os til at møde dig.

P.b.v.

Hugo Nielsen

( Formand )